Friday, October 25, 2013

Everything that downs me makes me wanna fly ☆

De seneste måneder har været nogle af de mærkeligste og sværeste af mit liv. At blive student, at komme ud på arbejdsmarkedet, at blive konfronteret med kulturforskælle, at blive voksen. Det har sat sit præg på mig, men honestly gider jeg ikke skrive om det. Der er for meget.

♡ Mine nye lys ♡ Lagerhause in my dokidoki's 

Når men, som nogle ved er jeg begyndt at arbejde for et firma der hedder Lufthavns vikar - ude i Kastrup Lufthavn. Jeg arbejder primært oppe i Taxfree butikken - Heinemann Retail, den store der er lige efter security. Jeg har nu siddet i kassen i tre måneder, og skal nu til at lave noget mere promotion arbejde fordi blah.
Jeg har lært mig selv at kende /helt vildt meget/ i de her tre måneder. Jeg har fundet ud af at jeg ikke dur til et arbejde hvor jeg ikke må tale med mine medarbejdere - hvor der ikke er tid til det fordi der konstant er folk. Jeg dur ikke til at være bundet til en kasse, uden at kunne rejse mig, uden at bruge hovedet, og blippe vare ind. Boarding card please, blip blip blip blip, 1.455 DKK please, blip blip blip, have a nice flight.
Udover det har jeg været i den situation at jeg er blevet sendt ned i noget der hedder "SPO" - Special Offer. Det er et hjørne nede i Taxfree, hvor folk går ud af "short cutten" - den hurtige udgang fra taxfree. Der står jeg så, alene, og deler flyers ud til folk på vej ud af butikken. Det er meningsløst, men hvis ikke det er nok med det, er det også hårdt at stå to-tre timer i træk og bare .. stå.
I am a cookie - do you wanna eat me 
Når men jeg er jo blevet venner med dem der har ADD+ butikken (elektronik butik) på den anden side. De spiller musik, og jeg har nu flere gange været med til at vælge sange ahaha, og derefter danset. DET er der så en af de højere chefer der har set og så har hun sagt til alle slagslederne at jeg er zuper. DERFOR har jeg nu stået nede i SPO mine seneste 8 vagter /suk/. Jeg ved dog ikke helt hvad jeg skal sige siden at være i kassen heller ikke er super fedt men.. Tiden går i det mindste hurtigere.


NÅR MEN DER ER SNART NÆSTEN NOGENLUNDE OVERSTÅET FORDI!
Jeg er nu kommet på promotion teamet også. Havde min første vagt i onsdags på Oreo, og det gik super! Søndag er jeg på Bacardi, og næstemåned har vi Vodka Danzka, Regusa og Julebryg. Jeg glæder mig, fordi det er megetmeget mere konkret og meget sjovere arbejde end de jeg ellers har lavet blah.

Joe&TheJuice's tip box ahahahah

Mine næste indlæg kan godt komme i en lidt sjov rækkefølge, og handle om noget der er sket long ago, og andre som bare handler om alt og intet. Skriver som jeg lyster, og på tidspunkter jeg lyster men fyeah - nu er jeg endeligt igang med at skrive igen! watch out suckers her kommer jeg~

ImaginaryDimensions

2 comments:

 1. Du er sød :D

  Og jeg elsker de der ugle lys! omg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du er sød <3

   De er fantastiske - Har købt et til /guilty/ ahhaha~

   Delete