Friday, September 28, 2012

~Everyday life and stuff ♬

Der er ikke særligt mange dage tilbage af september, og før vi når at blinke er vi gået ind i oktober måned. In one way, har september føltes som en utroligt lang måned, og in another, føltes det som om at den bare er forsvundet. Kombinationen sker nok i, at jeg har lavet en masse og været rather busy - hvilket er usædvanligt for mig, da jeg ofte er pigen der tager hjem, ordner hesten, og der efter begraver sig på computeren (no judging).
Istedet for at gøre det, har jeg haft utroligt travlt med at falde tilbage i "studie" rutinen, at nå bussen om morgenen, og lære at lade vær med at trykke snooze femten gange på mobilen. Men det hele handler ikke kun om skole, og pigerne fra klassen og jeg, er begyndt at finde ud af at være mere sammen uden for skoletid! Det er noget jeg har savnet, så det er super dejligt. Men ja, september er fløjet forbi, og jeg føler at der er meget jeg heller ikke har nået at lave! Men oktober er på vej, så der er flere dage at tage hul på~

They make duckfaces in outerspace as well, fyi.


Oh egospam, I löve it. Nårh, men lægger snart billeder op fra mit seneste "ud og prøve tøj adventure" så forbered jer på endnu flere billeder af mit halv bisarre ansigt. Og wow, haha, man kan godt se jeg har det med at redigere mine billeder på samme måde (eller hvilke knapper jeg kender rettere .. siden at jeg ingen ide har om hvad jeg laver, og bare trykker på de knapper jeg er begyndt at genkende - pfff)
By the way: the lovely lady with me is Marielle, my bro! 


ImaginaryDimensions

4 comments:

 1. Hey jeg vil gerne følge din blog men kan ikke finde follow knappen :( HVOR ER DEN?!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Argh velkommen til!
   Og jeg ved det ikke? Den burde være der et sted D:!?

   Delete