Sunday, July 1, 2012

Ellen-dag!

Så i går - eller det bliver i fredags nu, siden at klokken har passeret tolv (ups), var jeg i Lund og sås med Ellen!
Ellen er - for de der ikke ved det - med stedsøster. Jeg er det klassiske eksempel på en sammenkogt familie. Selv mine nærevenner, som alligevel har kendt mig længe, har svært ved at finde rundt i det til tider. Men well, Ellen er Michaels datter (Min "stedfar" .. nægter at kalde ham far, jeg elsker ham, men af ren princip kalder jeg ham ved navn, siden at jeg har en far. Der er ikke mange ting jeg gør af ren princip, men dette er en af de ting. Jeg kalder heller ikke min fars kone for "mor" eller "stedmor" - Hende kalder jeg også ved navn).
Men sommersummarum er, at jeg er gode venner med min lille søster Ellen, og vi har lige dårlig humor. Så efter jeg havde tvunget hende til at se to afsnit af Legend of Korra /somhunkunnelide/ blev vi enige om at vi skulle se Avatar: The Last Airbender, sammen. Så vi mødtes for at gøre det, og vi nåede da 10 afsnit igennem + 10 twix, og nogle glas cola. Jeg morede mig gevaldigt, og når klokken så går hen og bliver mange, så bliver alting uhyggeligt morsomt (de der kender mig, ved at jeg bliver ekstra sjov efter 00:00, hahah </3) - og vi to nogle billeder, som jeg uden skam i hjertet vil dele med jer /fordi så sjove og ucharmerende er de!/.

Twix-monster
It happens when you eat 10 of them, I swear!
Fordi det her er vi faktisk helt ok cool. (Ellen your cute is showing♥)
My hipster is showing /use all the special-effects!/ ;D
Interessant tekst om twix her
Fordi vi var gansta - mine hænder var i hvert fald.
Men uanset ved så var det i hvert fald hyggeligt /og det er fantastisk at redigere sine billeder. Som i kan se, har jeg prøvet alle knapperne med dem her .. Fordi det er sugoi.
Men vi havde det begge hyggeligt♥. Jeg ville komme med noget dybt filosofisk her, men jeg tror hellere jeg bare må gå i seng. Jeg rejser jo til Tyrkiet imorgen senere idag, og jeg bør jo faktisk være sådan ok i hovedet når jeg skal ud og flyve. Plus at jeg er dronning in-last-minute, så jeg har selvfølgeligt ikke pakket endnu /ellerkøbtbikiniups/. Men godnat verden~!ImaginaryDimensions.

2 comments: