Tuesday, June 26, 2012

Vi prøver igen.

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har prøvet at blogge som et normalt menneske, istedet for hele tiden at skifte måden jeg blogger på. Den her gang har jeg dog bedstemt mig for, at i bare må bløde for hvad jeg har lyst til at skrive (sorry til jer der faktisk ikke har lyst til at bløde .. that's rough buddy).
Det har længe kildet i mine fingre for at få lov til at skrive om hvad jeg syntes om alt muligt, og spytte det i hovedet på verden, så det vil jeg så give mig i kast med. Jeg skrive ret mange "kröniker" som de hedder på svensk, og jeg tror at de på dansk hedder kronikker? Could be - men jeg er ret komfortabel med at skrive på den måde, så forvent jer sådan nogle i fremtiden.
Når nu vi er ved hvad jeg skal lave kan jeg vel også lige nævne at jeg tager til Tyrkiet - ned til min far, den 1 juli, og regner med at være der i fem uger. Så jeg håber at jeg kan skrive lidt (og uploade billeder siden jeg har tænkt mig at øve mig med mit nye kamera!) om hvad jeg laver.
^^I kan også forvente jer work in progress billeder af cosplays, siden jeg kommer til at gejle min farmor igang med at hjælpe mig her i sommer!^^
Update flowet kommer til at være random .. nogle dage kommer i sikkert til at få fem updates i hovedet, hvor der derefter kan gå en uge før i for så meget som tre ord. Men denne gang har jeg tænkt mig at bare lade det blive som det bliver.

Så her er et billed af mig:Imaginary Dimensions

4 comments: